Знаете ли, че жената може да забременее през 6 дни от месечния си цикъл: пет дни преди овулация и в деня на овулация?

Много жени избират методи за контрацепция, застрашаващи здравето и сексуалния си живот за цел да не забременеят през този кратък период от време.

Предлагаме Ви модерна, успешна и здравословна алтернатива:


Lady-Comp® е уред, улесняващ семейното планиране. Той използва принципа на температурния метод за контрацепция. С помощта на чувствителен сензор уредът ежедневно отчита и автоматично сравнява измерената базална температура с база данни от предишни периоди, като прави точно заключение дали в следващите 24 часа за Вас е безопасно да имате полов контакт без риск от забременяване. Уредът също така дава 6-дневна прогноза за фазата от месечния цикъл, в която се намира женският организъм. След измерване на температурата, на екрана на уреда се появява точка в един от следните цветове:

Зелено - няма възможност за забременяване
Червено - има възможност за забременяване
Жълто - уредът все още се адаптира към индивидуалния цикъл на жената

Lady-Comp® е не само надежден, но и бърз и лесен за използване. Всичко, което трябва да направи жената, е да натисне бутона и да измери базалната си температурата, поставяйки сензора под езика си. Отнема само 30 секунди! Компютърът за фертилност притежава вградена аларма, която всекидневно подсеща използващата го жена за времето, в което трябва да бъде измерена базалната температура. В първите месеци на използване температурата трябва да бъде измервана възможно най-редовно, като това помага за точно определяне на дните, в които има опасност за зачеване и такива без опасност. Lady-Comp® е надежден още от първото използване и колкото по-дълго се използва, толкова повече той се адаптира към индивидуалния цикъл на жената. 

Поръчайте своя Lady comp тук!